lauantai 20. helmikuuta 2016

Muutama projekti

Minä kyllä jo odottelen kevättä innolla. Talvesta kyllä tykkään paljon, mutta kevään odotus on jo alkanut. Päivät ovat onneksi pidentyneet ja valo on hyvin tervetullutta. Tälläkin hetkellä nautin kyllä talvesta, koska nyt ovat parhaat hiihtokelit menossa.
Tänään kävin kierroksella ulkorakennuksessa. Mielessä oli kaksi huonekalua mitkä pitäisi kunnostaa. Näistä pitäisi aloittaa keväällä ja tietysti myös ikkunankunnostus jatkuu. Kädet syyhyävät jo, kuinkahan sitä jaksaa odottaa..Keinutuoli mallia pienempi. Kuvassa ei varmasti näy, mutta tämä on aika pieni. Tarkoitus olisi poistaa maalit ja katsoa sitten mitä sille tekee. Keinutuoli on hyvässä kunnossa ja kaunis malliltaan. Tämä onkin mitoitettu juuri minulle.


Toinen on tämä pieni pöytä. Sama käsittely, eli paksut kerrokset maalia pois. Alku kesästä sitten nähdään mitä näille saan aikaan. Molemmat ovat tulossa yläkertaan.

Viikko sitten, kun tuli plussakeli, ajattelin tehdä lumiukon. Siitä onkin aikaa, koska viimeksi on tullut tehtyä lumiukko. Kuvassa lumiukko on juuri tehtynä, mutta tällä hetkellä plussakelien sulattamana on hieman vinossa, nappeja irronnut ja ei taida toista silmääkään näkyä.


Kirpparilta löytyi ihanat vanhat tyynynpäälliset 3 eurolla. Sivuissa olevat tyynynpäälliset ovat todella isot, mutta ne on vain taiteltu tyynyn sisään. En omista niin isoja tyynyjä, joten tämä saa nyt kelvata.


Viikko sitten kävin myös Kokkolassa. Sieltä mukaani tarttui vanha pärekori. En varmasti koskaan ole nähnyt näin hienoa pärekoria ja koska näin sen hyvinkin tarpeelliseksi, se lähti mukaani. Erikoista on, että se on sininen. Myyjä sanoi ostaneensa sen Ruotsista.


Naapuriltani yli kaksi viikkoa sitten saamani neilikat kukkivat vieläkin niin kauniisti.


Täälä alkaa nyt pihasaunan lämmittäminen ja juuri otin uunista täytetyt paprikat, mitä saakin saunan jälkeen herkutella.


Leppoisaa lauantaita!

                                                             Kevättä odotellessa!

                                                                     - Mia -