perjantai 2. lokakuuta 2015

Lampunjalka, kuunpimennys ja mielenkiintoinen vierailu

Voi että, kuinka kauan olen tällaista haaveillut. Kaiken lisäksi näitä on näkynyt monessa blogissa ja kaikkialla mihin minä katson. Ajattelin että minä en ikinä löydä tuollaista lamppua.
No, muutama viikko takaperin olin kirpparilla ja olin viimeisellä hyllyrivillä, kun silmäni osuivat tähän. Minä melkein juoksin sitä kohti.
Valmis tämä ei ole vielä. Puuttuu sähkö ja lampunvarjostin. Tuunamiseksi menee, mutta ei haittaa, koska lampunjalka on niin kaunis. Nyt sitten odotetaan koska löytyy sopiva varjostin ja kriteerit on vaativat.


Lampunjalassa on säädettävä jalka, joten sen saa pidemmäksi.


Maksoin jalasta 10€. Ei tästä ainakaan kallista lamppua tule, ihan kiva löytö. Mutta olisittepa nähneet mieheni ilmeen, kun kannoin tämän kotiin :)


Näkikö kukaan superkuuta? Minä sain muutaman kuvan, mutta tämmöisessä tilanteessa toivoisi omistavansa paremman kameran.


Tällä viikolla tapahtui myös jotain hyvin mielenkiintoista. Minulla oli ensimmäinen blogi tapaaminen. Backlidens gårdin Sabinan kanssa sovittiin treffit ja pääsin tutustumaan heidän siirtoprojektiin. Ei voi muuta kun ihailla kuinka upea talo heillä on.
Iso kiitos Sabina sinulle, oli todella kiva tavata!

Tämä kaveri oli sielä ja oli hyvin tuttavallinen. Minä kun rakastan lampaita, olin ensimmäisenä sielä missä lampaatkin ovat!


Kivaa viikonloppua!

                                                                    - Mia -

10 kommenttia:

 1. Hieno! Näen jo valmiin lampun mielessäni :).

  Ah, onneksi en ollut näkemässä miehesti ilmettä - olisi varmasti tunnelma latistunut ;).

  Lammas on ihan saman näköinen, kun yksi meidän tämän kesän katraasta! Pelästyin oikein tuon kuvan nähtyäni, että miten meidän lampaan kuva voi olla sun blogissa ja sitten vielä ajattelin, että oletko imuroinut kuvan jostain mun tiedostoista! :D Yhdennäköisyys on hämmästyttävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvin ilmaistu - siinä vähän tunnelma latistui :)
   Katsoinkin sinun lammaskuvia ja ihan oikeassa olet, ihan ilmiselvät kaimat! Aivan uskomatonta, ihan saman näköiset. Hah, kuviasi en ole imuroinut :))

   Poista
 2. Hienoo! Onnea upealle löydölle!! Niin ne tulee toiveissa olevat jutut jossain vaiheessa aina vastaan;)
  Huikea, että sait nähdä kuun livenä ja hyvän kuvankin olet mielestäni saanut. Täällä oli niin pilvistä, että ei toivoakaan sen näkemisestä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Näinhän ne löydöt vastaan tulevat, kun vähiten odottaa :)
   Hyvä tuuri kävi kun näki kuun, se oli kyllä kaunista katseltavaa ihan livenä!

   Poista
 3. Sinä se teet jatkuvasti upeita löytöjä! Tosi kaunis lampunjalka; siitä tulee ihana, kun saat sen valmiiksi.

  Meillä ei näkynyt superkuuta kuin alkuillasta, mutta viime päivinä se on kyllä loistanut upeasti. Kuutamo on aina niin kaunis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi! Tuskin maltan odottaa että saan sen valmiiksi, siihen tosin voi hetki mennä että löytyy oikea varjostin!
   Kuutamo on todellakin kaunista katsottavaa ja miten hyvin se valaisee pimeää maaseutua :)

   Poista
 4. Oi miten hieno löytö! Minäkin katselin kuuta mutta en kerinnyt ottaa kuvia, kun on niin tiukka aikataulu aamuisin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! Tääläkin on aamuisin tiukka aikataulu, mutta oli pakko saada pari kuvaa :))

   Poista
 5. Hei! Nyt vasta olen hereillä kun tytöt nukkuvat! Kiva nähdä Wilhelmin täällä! Hän vain rakastaa kun joku "kliar bakom örat"! Oli minunkin ensimmäinen blogitreffi! Tosi mukavaa! Aina kiva puhua vahnoista taloista! Teillä niin hienoa, tulen miellelläni käymään! Jos vain saan tapeteista kuvan niin kirjoitan muutaman sanan ja laitan linkin tänne! Ihanaa syksynjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen kyllä huomasi että Wilhelm nautti seurasta :)! Oli niin kiva käydä sielä ja vanhoista taloista voisi puhua vaikka kuinka paljon! Tietenkin olet tervetullut myös tänne, sovitaan vain sopiva ajankohta!
   Ihanaa syksyn jatkoa myös sinulle!

   Poista