sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Iloinen yllätys ja viikonlopun tunnelmia

Äitini on tiennyt kuinka olen ihaillut erästä villapaitaa Lindan blogissa! Linda on niin taitava kutoja, ei voi muuta kuin ihailla että omistaa tuollaisen taidon. Minun ihana äiti päättikin yllättää minut, tämän piti olla joululahja, mutta sain sen etukäteen. Lindalta jouduin myös kysymään mitä lankaa hän on puseroon käyttänyt. Äitini oli saanut kuvion Vöyrin lankaliikkeestä. Puseron kutoi äitini ystävä.
Iso kiitos sinulle E! Tästä tulee varmasti lempipuseroni.
Eikä siinä vielä kaikki, hän oli myös kutonut minulle villasukat samalla kuviolla!Kyllä meillä on ollut kauniita syksyisiä päiviä, aurinko on paistanut lähes päivittäin. Yöt on ollut pakkasen puolella, mutta eipä tuo haittaa.


Kuva eiliseltä illalta, upea ilta-aurinko.


Peltokin on jo osittain käännetty.


Täälä on keitetty ensimmäinen riisipuuro. Miksiköhän tätä suurta herkkua tehdään vain jouluna. Ne ketkä rakastavat tätä puuroa, nyt viimeistään herätin teidän makunystyrät :)


Meillä oli myös vieraita viikonloppuna ja tarjolla oli pannukakkua. Ihan perinteisiä herkkuja täälä on siis nautittu koko viikonlopun. Retro kahvikupit tietenkin käytössä.


Vanha iso lasipullo, missä aiemmin oli oksa, sai nyt valot sisäänsä. Iltaisin täälä palaakin joka paikassa tunnelmavaloja.


Rättiväsynyt Oliver..


Puolukkaan pitäisi vielä päästä. Ainut ongelma on että hirviporukka on nyt liikkeellä ja metsään ei ole silloin asiaa. Täytyy yrittää ehtiä viikolla metsään.

Aurinkoisia päiviä ja ihanaa sunnuntain jatkoa!

                                                                       - Mia -

12 kommenttia:

 1. Voi, miten ihanat pusero ja sukat<3 Kyllä nyt saa kylmät kelit tulla:) Ihailen kovasti tuollaisia aikaansaannoksia ja tuota taitoa ja kärsivällisyyttä. Valosarjat tuovat mukavaa tunnelmaa kotiin. Söpöin kuva on kuitenkin viimeisenä: voi tuota suloista Oliveria♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nämä on niin ihanat, näillä tarkenee! Niinpä, voi kun osaisi itsekkin kutoa. Äitini onneksi kutoo minulle ahkerasti villasukkia :)!
   Pian 7 vuotias Oliver on kyllä suloinen ja kiittää kehuista :) <3

   Poista
 2. Kyllä noilla tarkenee, ihanat värit villapaidassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä ihana lämpöinen yllätys :) Värit tekee tästä villapaidasta juuri kauniin!

   Poista
 3. Siellä on jo ehditty tunnelmoida alkavaa talvea - valosarjat ja kaikki esillä. Ja riisipuuro! Aivan totta, nyt täytyy ryhtyä keittelemään. Meidän perheessä on monta riisipuuronhimoista ;). Minäkään en osaa kutoa, joten arvostan sitäkin enemmän, jos jostain saan joskus sukat. Nuo sinulle päätyneet ovat kyllä tosi kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että on muitakin riisipuuronhimoisia ja ihanaa kun sain sinutkin innostumaan, kannattaa ryhtyä keittelemään! Maistui taivaallisen hyvältä ja loppu tietenkin kesken :)
   Voi, niin tulen minäkin hyvin onnelliseksi jos saan villasukkia, se on paras lahja! Pitäisi kyllä joskus alkaa harjottelemaan kutomista, mutta epäilen että kärsivällisyys ei riitä ;)

   Poista
 4. Nam! Meillä on myös keitelty riisipuuroa, mutta ihan läpi kesän, sellaisenaan ei tietysti olla syöty (se jätetään jouluun ;) ) Mutta maitolitraan keitettyyn, jäähdytettyyn puuroon, kun sekoittaa 4dl kermaa vispattuna niin Avot! Ja tietysti mansikkahilloa päälle, syksyn tullen omena- ja päärynähilloa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa todella hyvältä reseptisi, kiitos siitä - täytyy ehdottomasi kokeilla! Itse en ole kermaa laittanut, mutta olen muualla syönyt. Ja jos on kermaa on takuu varmasti hyvää :)

   Poista
 5. No uhhuh, kuinka kaunis villapaita!! Ja totta, riisipuuroa voisi kyllä keitellä tällaisina kirpakoina syksyaamuina. Sitä kun herkutellaan vatsat täyteet vain silloin joulupyhinä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämä on kyllä niin kaunis ja lämmin, eikä pistele - on muuten hirveää pitää villapaitaa mikä pistelee:)! Täälä aletaan kyllä keittelemään riisipuuroa muulloinkin kun jouluna :), namskis!

   Poista
 6. Oi, kuinka ihanat syystunnelmat teillä siellä on viikonloppuna olleet! Ja tuo villapaita ja sukat ovat kyllä vertaansa vailla, saisipa itsekin lahjaksi. Riisipuuroa tulee keitettyä ihan liian harvoin näin muulloin, ja on se vain niin hyvää. Tulee oikein vesi kielelle, kun katsoo kuvaasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arkiviikot on niin kiireisiä, että viikonloppuisin onkin kiva nautiskella ja vähän tunnelmoida :)
   Villapaita onkin sellainen lahja mitä todella arvostan! Mielestäni aina ajatus on tärkein lahjaa annettaessa ja vielä ihanempaa, kun se on itsetehty!
   Hyvä että tuli kuvasta vesi kielelle, nyt vaan keittelemään riisipuuroa :)
   Aurinkoisia päiviä sinulle! <3

   Poista