lauantai 12. syyskuuta 2015

Syksyinen ilta koskella

Kyllä meitä on hemmoteltu kauniilla syksyisillä päivillä. Toki aamut ovat kylmiä ja illalla ilma jäähtyy aika nopeasti.
Ulkona liikkuminen on minulle hyvinkin tärkeetä. Tulee liikuttua pelkästään koirien kanssa päivittäin aika monta kertaa ja siihen vielä omat harrastukset päälle. Jokaisessa vuodenajassa on parhaat puolensa ja kyllä tämä syksy on vaan kaunista aikaa. Samat lenkkipolut näkee joka päivä, mutta luonnon kauneuteen ei kyllästy!

Koski on ihan kivenheiton päästä meiltä, silti sielä tulee käytyä harvemmin. Eilen oli niin kaunis ilta, joten oli aika taas käydä ihailemassa paikkaa ja oli vielä kamerakin mukana. No, ei se niin helposti menny - jouduin kääntymään takaisin kotia ja hakemaan kameran :)

Matkalla koskelle löytyy paljon kaunista kuvattavaa. Peltoja voisi kuvata loputtomiin, niin kaunista. Nyt ajankohtainen näky maaseudulla onkin nämä "traktorinmunat".


Jokin ötökkäparvikin pääsi kuvaan..


Nyt jo hyvin lähellä koskea. Tässä vaiheessa kosken pauhaaminen kuuluu erittäin hyvin.


Sillalta kuvattuna.


Kosken pauhaaminen on kyllä mieletöntä. Aina sama hyvä fiilis kun tänne tulee. Täälä voisi ihailla ja rentoutua tunti kaupalla. Tämä on myös suosittu kalastuspaikka.


Nauttiikohan koirat yhtä paljon kuin minä..


Heippa koski, nähdään taas - luultavasti talvisimmissa maisemissa!


Nautitaan syksystä ja luonnosta!

                                                                     - Mia -

6 kommenttia:

 1. Aivan mahtavia nämä lämpimät syksyiset illat, meilläkin käytiin eilen joella virvelöimässä koko perheen voimin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tämmöisiä päiviä lisää pitkälle syksyyn!

   Poista
 2. Onpa teillä siellä kauniit koskimaisemat. Ja ihanat valkoiset karvapallerot! En tiennytkään, että teillä on kaksi suloista hauvelia. Kaunis kuva tuosta syksyisestä sillasta, siinä silmä lepää. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin, näitä maisemia jaksaa ihailla joka päivä! Meillä tosiaan on nämä Bichon Friset, valkoiset pimpulanpampulapojat Oliver ja Onni :), eivät ole blogissa paljoa näyttäytyneet, mutta jotain kuvia löytyy!
   Itsekkin tykkään siltakuvasta <3

   Poista