maanantai 24. elokuuta 2015

Juthbacka löydöt

Nyt se sitten on taas ohi, nimittäin Suomen suurimmat rompemarkkinat - Juthbackan markkinat. Markkinat alkoivat viime perjantaina ja päättyivät lauantaina. Tämä on se vuoden kohokohta, kesän huipennus, samanlaista tunnelmaa ei ole muualla, täälä on kaikki tekemässä löytöjä ja tätä odotetaan koko vuoden!
Suurin osa tavarasta on kyllä aika hintavaa, mutta kyllä löytöjäkin tekee. Jos missasit tämän tapahtuman, suosittelen kyllä poikkeamaan ensi vuonna!

Mitä minä sitten löysin. Suutarinlampun, jalkalampun, retrokuppi, Riihimäki lasikulho ja pöllö. Ja kaikki tietenkin pienellä rahalla!


Pöllö on aivan upea ja vanhakin se on. Oliskohan tehty kipsistä..


Erityisesti löytönä pidän tätä jalkalamppua. Joku on nähnyt kyllä aika paljon vaivaa tämän kanssa - aivan upeaa käsityötä. Vanhat valaisimet ovat etsinnässä koko ajan, mutta yleensä ne ovat hyvinkin kalliita. Tämä oli löytö!On ollut mielenkiintoista katsoa Juthbackan markkinoista myös muista blogeista. Aivan huikeita löytöjä kaikki on tehnyt!
Nyt sitten taas odotellaan ensi vuotta, tämän kesän tapahtumat alkaa olla nyt ohi.


Helteisiä elokuun päiviä!         - Mia -

10 kommenttia:

 1. Kaunis suutarinvalaisin. Tuollaiset haluaisin meidän keiitiöön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään kovasti suutarinlampuista ja minulla onkin jo yksi ennestään - keittiössä. Olen kauan etsinyt yläkerran pikkukammariin suutarinlamppua ja nyt se sitten löytyi ja pikkurahalla :) Tämmöinen sopisi kyllä teidän kauniiseen keittiöön täydellisesti :))

   Poista
 2. Enpä ole koskaan tuolla käynyt, mutta voin kuvitella tunnelman. Ihanat, hyödylliset löydöt sinulla taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla olisi vähän pidempi matka näille markkinoille :), mutta näille markkinoille lähdetään pitkänkin matkan päästä! Nimenomaan hyödylliset löydöt, eikä mitään turhaa :)

   Poista
 3. No joo, samanlainen makuhan se oli ;) Suutarinlamppu, retrokuppi, ja lasivati ovat niin sellaisia esineitä jonka itse olisin voinut ostaa! Ja jalkalamppu on todella kaunis! Minäkin etsin vanhoja lamppuja, nyt haluaisin öljylamppuja, mutta kauhean kalliita ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se vaan on :)) mitähän siitä tulisi kun me kaksi lähdettäisiin yhdessä löytöjä etsimään..;)! Uskallanko edes sanoa, mutta olen minäkin katsellut öljylamppuja ja ne ovat kyllä niin kauniita. Mutta oikeassa olet - kauhean kalliita. Mutta löytöjä tekee:)

   Poista
 4. Nämä markkinat pitää käydä joskus kokemassa! Olen näistä vaan kuullut. Parit rompemarkkinat on itsellä mahdollisuus tänä kesänä ollut käydä. Nekin ovat aina kesän odotetuinta tapahtuma-antia;)
  Ihana, ihana lamppu! Ja muut löydöt. Hienoa, että löysit taas uuden kupin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä lämpimästi käymään - tämä täytyy jokaisen itse kokea! Nyt onkin 4 kuppia kerääntynyt, voi pitää jo pienet kahvikekkerit :) olihan näitä tarjolla enemmänkin, mutta olivat kyllä niin kalliita, tämä oli ainoa mikä löyty muutamalla eurolla! Kiitos, kiva kuulla että löytöni ilahduttivat sinuakin!

   Poista
 5. Taas niin kadehdittavan ihanat löydöt sinulla! Upea lamppu kauniine jalkoineen ja varjostimineen. Minulla on ihan samanlainen lasikulho, jonka olen saanut isoisovanhempieni perintönä. Tuollaiset markkinat ovat todella kiinnostavan kuuloiset, ehkä joskus pääsisi itsekin käymään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanista kehuista, tämä on kyllä ollut löytörikas kesä! Lasikulho on tosiaan Riihimäen kehrä sarjaaa ja on hyvin vanha, omassani lukee vielä pohjassa Riihimäki. Suosittelen kyllä käymään näillä markkinoilla, jos vaikka törmättäisiin sielä jo ensi vuonna :))

   Poista