keskiviikko 19. elokuuta 2015

Huutokauppa ja mansikantaimet

Lauantaina oli pitkästä aikaa huutokauppa, tällä kertaa Oravaisissa. Sää oli mitä parhain ja jälleen kerran hyvä tunnelma huutokaupassa. Paljon oli ihania asioita mitä olisi voinut huutaa, mutta olin hyvin onnellinen parista huudosta ja sen jälkeen poistuin paikalta, hah, liian paljon houkutuksia :) Saa nähdä onko tämän kesän huutokaupat tässä, vai tuleeko vielä. Mielenkiintoinen kesä ainakin huutokauppojen suhteen on ollut ja tämä Oravaisten menee kyllä top kolmoseen!Ja löydöt..


Pieni laatikko missä oli astioita ja tietenkin tärkein, nämä retrokupit ja 8 lautasta. Jee, nyt on 3 kahvikuppia kerääntynyt. Miten nämä voi ollakkaan niin ihania..


Aurinkokelloa olen jo muutaman vuoden etsinyt ja nyt se löytyi. Vielä pitää miettiä sen paikkaa että pääsisi arvoiseensa paikkaan. 40€ maksoin tästä, ei mielestäni kallis.


Vihdoin saapuivat mansikantaimet lähitaimistolle, ei tarvinnut kaukaa lähteä hakemaan. Toivottavasti ne pärjäävät nyt ja kukkisivat jo ensi kesänä - saisi vähän maistiaisia.


Taimistolle oli myös juuri saapunut vadelmaa "maurin makea". Pari vadelman tainta tarttui myös mukaan.


Kesä on näköjään vihdoin saapunut tänne, lämpöä on riittänyt ja nyt nautitaan siitä!

2 kommenttia:

 1. Taas olet tehnyt kivoja löytöjä! <3 Nuo kahvikupit ovat ihan samanlaiset kuin mummulassani joskus 70-luvulla. Hieno on myös tuo aurinkokello, mutta täytyy tunnustaa, etten yhtään tiedä, miten se toimii. :)

  Nyt on kiva tehdä istutuspuuhia, kun kesä vain jatkuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen niin ihastunut näihin kuppeihin, ennen en ole niihin kiinnittänyt mitään huomiota :) Aurinkokellon asennus oikeaan paikkaan ei ole ihan yksinkertainen juttu. Luin netistä ohjeita ja aika hepreaa oli minulle. Saa nähdä miten käy, näyttääkö kello edes lähelle oikeaa :) Ihanaa viikonloppua!

   Poista