sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Talonpoikaishuutokauppa

Lauantai aamusta tosiaan oli aikanen lähtö huutokauppaan. Ja vaihtoehtoja riitti, kyseisenä päivänä kolme huutokauppaa. Meillä oli määränpää valittuna ja sinne myös jäätiin. Tämä oli kyllä taas yksi parhaimmista missä olen ollut, täydellinen maalaishuutokauppa. Piha oli aivan täynnä tavaraa ja sisällä talossa sitä vasta riittikin. Millään ei ehtinyt kaikkea tavaraa edes myydä. Talo sisältä oli aivan uskomaton..tässä talossa ei ole varmastikkaan mitään heitetty koskaan pois..ei edes mitään rikkinäistä. Osa tavaroista oli jo ihan museotavaraa. Pää pyörällä sai vain ihailla kaikkea kaunista. Huudettavana oli myös upea kukkamaalattu lautashyllykaappi.


Tässä muutamia kuvia huutokaupasta, valitettavasti en ehtinyt paljon kuvaamaan, varsinkaan sisältä koska ihmisiä oli paljon.Kaunis talo, täynnä elettyä elämää ja tarinoita varmasti kerrottavana hyvin paljon..


Nämä lastenkärryt oli aika harvinainen näky..vielä jousituksetkin, aivan mielettömän hienot. Näille riitti ottajia.Jotain minäkin sain täältä ja halvalla. Jouduin huutamaan fyndlådan, koska sielä oli pari asiaa mitä halusin..


Vanhat mustat Riihimäen lasilautaset mitä kerään olivat tässä laatikossa. Muu tavara laatikossa oli ihan hyvää, Arabian kahvikuppeja, lautasia ym..! Menevät kumminkin kirpparille myyntiin. Laatikossa oli myös kuvassa näkyvä Coca Colan vanha tarjotin, se oli mielestäni niin ihana että aion sen pitää, mitä enemmän sitä katson, sitä enemmän siitä tykkään.


Ja vielä yksi. Ihana vanha tuoli..


Se on nyt suopakuurattu ja pääsi keittiöön. Mietin tässä että mitä en ole tänä kesänä kuurannu..on kuurattu lattialankkuja, huonekaluja ja tänään olin pesemässä mattoja. Tämä mattojen pesu saa kyllä jatkoa joku toinen päivä. Olin nykyaikaisessa maapesulassa, vai miksikä sitä nyt kutsutaan. Kyllä oli helppoa, selkäkään ei väsy ollenkaan, saa suorana pestä ja helppoa kun saa vesiletkulla huuhdella. Mutta kaikkein parasta tässä oli kesänfiilis. Tämä nimittäin toi lapsuuden mieleen, kun joka kesä äidin kanssa lähdettiin mattolaiturille..

Ihanaa alkavaa viikkoa!

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos paljon, niin minustakin ihania löytöjä ja vielä halpoja! :)

   Poista
 2. Tutun näköinen tuoli! Meillä kaksi melkein identistä! Upea myös tuo rakennus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tämmöiset tuolit ovat aivan ihania, tarkoitus olisi saada näitä enemmänkin! Rakennus oli todella kaunis, myös sisältä, ehkä aika lailla alkuperäisessä asussaan!

   Poista
 3. Oli varmasti ihana huutokauppa, siltä ainkain näyttää! Ja tuoli, TUOLI! Kuinka ihana!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli siis aivan ihana, tällaisia lisää! :) Tuoli on kyllä ihana, minun aarteeni :) Se on nyt keittiössä ja se on ainoastaan vain minun tuolini :)

   Poista
 4. Sinulla on kyllä varsinainen tuolinenä! Aivan ihana se on. Ja minä kyllä ihastuin myös fyndlådassasi olevaan sinivalkoiseen kuppiin ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, jotkut on kenkäfriikkejä ym.. mutta minulla on vähän erilaiset keräilykohteet :) Se kuppi on kyllä todella hieno, kuvassa näyttää pieneltä, mutta se on vähän isompi teekuppi.

   Poista
 5. Voi että, mitä löytöjä taas teit! Tuoli on uskomattoman jykevän näköinen ja malliltaan niin kaunis. Ja olipa huutokauppa komeassa pohjalaistalossa, niissä on jotakin ylevää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoli on tosiaan jykevä ja rautanauloja ei tästä tuolista löydy, pelkkiä puutappeja! Oli kyllä upea pohjalaistalo, sinähän sen sanoit, jotain ylevää :)

   Poista
 6. Oioi tuota tuolia<3 Coca cola-tarjotin vetoaa kyllä minuunkin, siinä on nostalgista tunnelmaa, ja onhan tuo juoma since 1886 :) Hauska ostaa tuollainen kopallinen tavaraa ja tutkia, mitä aarteita tulikaan hankittua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tuoli on ihana<3 Tarjottimessa tosiaan on nostalgiaa, enpä ole aiemmin törmännyt samanlaiseen. Joskus sitä on pakko huutaa laatikollinen tavaraa, kun sielä on yksi asia minkä haluaa. Mutta usein sieltä paljastuu muitakin aarteita :)

   Poista