torstai 9. heinäkuuta 2015

Sirpaleita

Sain kipinän tehdä yhden asian joka on jonkin aikaa odottanut. Kiitos tästä muiden blogien! Ulkorakennuksessa on odottanut sangollinen rikkinäistä posliinia. Meillä on täälä nimittäin "kaatopaikka" , mikä varmasti on monessa vanhan talon pihassa. On metallijätettä, lasia ja kaikkea mahdollista. Suurin osa on jo siivottu pois, mutta varmasti vieläkin löytyy.

Nämä kaikki kuvissa olevat on siis vain pintalöytöjä. Ehkä voisi joskus kaivaa, eipä tiedä mitä aarteita löytäisi :)

Plokkasin kaikki missä on vähänkin jotain kuviota. Melkein kaikki ovat Arabian, eräistä epäilen että olisi venäläistä posliinia.


Sitten vaan liottamaan ja tiskaamaan.


Vanhin Arabian leima on 1878-1910.


Sielä ne nyt somasti ovat vanhassa narupurkissa. Sanotaan että sirpaleet tuovat onnea, toivottavasti nämäkin tuovat vaikka en ole niitä hajottanut!


Arvatkaa, enää yksi työpäivä niin kesäloma alkaa, ihanaa!


                                                               <3 Mia

6 kommenttia:

 1. Wautsi, miten hyvä idea! Näitä kun löytyy vanhoista taloista, eikä niille meinaa keksiä, miten niitä voisi laittaa esille. Tällä idealla voisi tehdä erilaisia purkkeja, eri löydöistä aina aiheittain. Vaikka pienistä lasipulloista tms... Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin tämä on kyllä hyvä idea, kaikkea ei tarvitse heittää pois! Minulla on myös kasapäin pieniä pulloja - nekin tosiaan sopisi tuollaiseen purkkiin :) Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Aarteitahan nuokin ovat! Kertovat entisestä elämästä talossanne, kiva säilyttää muistona. Toivotaan sinulle hyviä lomasäitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin minäkin ajattelen :) Niitä hyviä lomasäitä minä kyllä odotan, ei hyvältä ennusteet näytä!

   Poista