perjantai 17. heinäkuuta 2015

Lomatunnelmissa

Täälä ei kummosempia ole tapahtunut, oikeastaan vaan nautittu alkaneesta lomasta. Alkuviikosta minä vanhenin taas vuodella, joten tämä viikko on mennyt ihanien vieraiden seurassa. Tapana ei hirveästi ole juhlia syntymäpäiviä, mutta kaikki ovat kyllä tervetulleita ja yleensä ne on vain "nära & kärä"! Perinteisiin kumminkin kuuluu kakku tehdä missä on mansikoita. Tänä vuonna ei ollut vakio kermakakku vaan unelma hyvä kääretorttu..mikä katosi hyvin nopeasti..ja tietysti mansikat päällä!
Pikkutomaattia tuliaisina, tämä oli hyvin mieluinen!


Pioni kukkii nyt pihalla niin upeasti. Täytyyhän muutama myös sisälle ottaa.Kesäillat ovat aivan parhautta. Yksi lempipuuhistani onkin pitkät pyöräilylenkit. Pyöräillessä myös saa haistella ihania kesän tuoksuja, mitä autolla ajaessa ei saakkaan kokea.
Tässä kuvia tämän illan lenkistä kauniissa maisemissa.


Remppahommat saavat vielä hetken odottaa, ainakin huomisen. Aamulla onkin aikanen herätys, olisi parikin maalaishuutokauppaa tiedossa. Niitä vaan ei voi jättää välistä, ne kuuluvat minun kesään!

 Aurinkoisia päiviä toivotellen kaikille!

4 kommenttia:

 1. No ihan ensteksi myöhästyneet synttärionnittelut sinulle, omani jo kolkuttelevat tuossa muutaman päivän päässä. Ja toiseks, on sitä sullakin kaunis tuo pyöräily reitti, mikäs on tuolla ajellessa. Voin melkein haistaa ne kesän tuoksut, lampaat, vesistö, kaikki kauniit kukat ja puut. Voi kun pääsisi itsekin pyörän selkään ja näitä omia seutuja nuuhkimaan.
  Ihanaa lomaa ja se aurinkokin taitaa nyt lomalaista helliä, joten nautitaan siitä niin kauan kuin sitä riittää, aina ei tarvitse saada jotakin aikaiseksi, olemme varmasti myös ne vapaa hetkemme ansainneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja sinne myös etukäteen onnittelut! :) Reitit ovat tosiaan mitä kauneimpia ja aina on ihana nähdä lampaita! Aurinkoisia ja ihania kesäpäiviä sinulle!

   Poista
 2. No teillähän on blogisi kanssa molemmilla ollut synttärit:) Onnittelut<3 Ihanaa herkuttelua, kesän kuuluu maistua mansikalta! Nuo tomaatit ovatkin jo suuria! Olen vähän huolissani omasta tomaattisadostani, mahtavatko ollenkaan ehtiä kehittymään ja kypsymään...
  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämähän on yhtä juhlaa vain :)), kiitos onnitteluista <3 Kesä maistuu ehdottomasti mansikalta! Minulla on myös toinen tomaatti minkä luulin jo kuolleen, mutta alkasi kumminkin tekemään tomaattia. Se oikeasti näyttää kuolleelta, ehkä se sai kylmää keväällä, mutta nähtäväksi jää tuleeko satoa..

   Mukavaa viikonloppua myös sinne!

   Poista