keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Remppakuulumisia


Pitkästä aikaa vähän remppakuulumisia, vaikka hirveesti ei olla ehditty huoneessa tekemään. Seinissä on nyt huokoleijonalevyt ja myös saumanauhat ovat paikallaan, vaikkei tässä kuvassa näy. Mitään stressiä ei huoneesta oteta, edelleenkään sillä ei ole kiire ja myös raha on ratkaiseva asia - tehdään sitä mukaan kun rahaa on. Nyt on oikeestaan ihan hirveästi asioita mitä pitää miettiä ja turhalta työltä ja virheiltä yritetään välttyä, turhaa työtä on nimittäin paljon tehty. Paperoidaanko makulatuuri vai lumppupaperilla, vai paperoidaanko ollenkaan. Nimittäin muissa huoneissa meillä on levyt vain maalattu ja siinä tapetti päällä - ja hyvältä näyttää. Nyt oli kumminkin huokoleijonalevyn pinta muuttunut röpelöisemmäksi. Ehkä maalataan irtonainen levynpala ja tapetoidaan ja katsotaan miltä näyttää. Kuvassa muuten näkyy minkälainen palapeli seinästä tuli. Isoja levyjä ei saatu portaikosta yläkertaan joten ne leikattiin sopiviksi.Minä olen aloittanut lankkujen pesun, vielä on jäljellä. Siinä onkin tekemistä kun nämä pitää saada takaisin huoneeseen. Minun pitää jaksaa nostaa ja mies ottaa vastaan ikkunasta. Saa nähdä miten käy, minulla on kyllä intoa niin paljon että ne menee vaikka väkisin :)
Tämä lankkujen pesu oli muuten mukavaa, ihana suovan tuoksu ja kyllä tuli puhdasta jälkeä - ihan kun olisi mattolaiturilla pesemässä mattoja :)Nyt toivotan kaikille oikein ihanaa juhannusta!

2 kommenttia:

  1. Remontti on silloin ihan mukavaa, kun ei ole heti pakko saada valmiiksi. Kiva huone teille on yläkertaan tulossa, niin valoisa. Ajattelinkin, että olet pesemässä mattoja, kun näin kuvan juuriharjasta ja vadista, mutta sitä en arvannut, että peset lankkuja. :) Ihanaa juhannusta myös sinulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on ja saa rauhassa miettiä valintoja! Sen tiedän että hieno huoneesta tulee - melkein kaikki on mun päässä ainakin valmiina :) Hah, muut pesee mattoja tähän aikaan vuodesta,niin minä pesen lattia lankkuja :)

      Poista