lauantai 13. kesäkuuta 2015

Purmon huutokauppa

Tänään on ollut kiva päivä, ihan sen takia että pääsi huutokauppaan. Myös remppahommia ehti vähän tekemään. En muista koska viimeksi olisi ollut näin hyvä huutokauppa. Paikka oli kaunein missä olen ollut ja se olikin entuudestaan tuttu. Tavaraa oli aivan älyttömästi ja tunnelma oli mitä parhain. Huutokauppa eteni nopeasti ja tuli paljon onnellisia tavaran omistajia, hinnatkin oli ihan kohdillaan.Tässä tunnelmallisia kuvia huutokaupasta - ja mikä parasta, aurinko paistoi ja lämmin oli!Nämä minä huusin itselleni, kaunis vanha tuoli, kukkapalli ja iänkaikkisen vanha lapio.


Ihana päivä! Muuten, lapion ajattelin laittaa kuistin seinälle :)
Toivottavasti myös teillä on ollut ihana lauantai!

6 kommenttia:

 1. Kivat löydöt teit! Tuollaisen tuolin olisin kyllä itsellenikin huutanut, tosi kaunis. Tiedätkö, mihin käyttöön lapio on tehty alunperin? Ei oikein näytä leipälapioltakaan, kun on niin vahvarakenteinen.

  On tuo teidän talon vanha pihapiiri niin kaunis kukkineen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuoli on aivan ihana! Tarkoitus olisi joskus kun ehtii rapsuttaa maalit pois ja katsoa mitä maalin alta paljastuu. Nyt se pääsi kumminkin meidän keittiötä koristamaan. Ja lapio..niin ihana! En kyllä osaa sanoa mihin käyttöön se on tehty - ainakin se on erittäin kulunut, jotain työtä sillä on kovasti tehty :) Olen tänä vuonna alkanut tykkäämään - näkemään uusin silmin meidän pihapiirin ja johtuu varmaan siitä kun se ei ole enää niin villiintynyt - paljonhan sielä on jo töitä tehty. Kiva kun sinäkin tykkäät, on oikein mieltä piristävää kuultavaa :)

   Poista
 2. Aivan ihanan tuolin löysit, minäkin olisin huutanut juuri tuon! Hyvä, etten ollut paikalla, niin ei tullut kilpahuutoa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on se kyllä ihana - erityisesti selkänoja! Hah, hah, ei tiedä kuinka kalliiksi tuoli olisi tullut..:)

   Poista
 3. Ihana huutokauppa, ja kyllähän minä näin sinut, nyt kun näen kuviasi ja näen sekä miltä näytät että löytöjäsi! Hienot ostokset! Minä ostin vihreä puusohvan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli ihana huutokauppa, jo pelkästään sen seuraaminen oli kivaa! Samat sanat sinulle - hieno ostos, vihreä puusohva oli niin kaunis, huomasin sen heti kun tulin paikanpäälle :)

   Poista