torstai 25. kesäkuuta 2015

Onnesta soikea

Nyt on pakko näyttää yksi kuva. Muistatteko kun kerroin että meidän kesä tehtävälistassa on tarkoitus laittaa kaikki puuttuvat listat paikoilleen. No, nyt sitä kattolistaa on alkanut tulemaan..
Voiko olla niin onnellinen niin pienestä asiasta, muutos on niin suuri kun on kauan katsellut seinää ilman listoja. Listoja on nyt soviteltu ja sahattu oikean kokoisiksi ja nehän otetaan vielä irti ja maalataan, mutta silti - hyvältä näyttää.
Kirjoitin aikasemmin myös että katto maalataan, eli sekin pitää vielä tehdä. Aikaisemmin en olekkaan näyttänyt kuvia yläkerran aulasta, tai, yksi kuva on tainnut vilahtaa..

Esittelen myöhemmin aulan paremmin, ei ole kuvaus kunnossa ja viereisessä huoneessa remontti menossa, näitä ihanuuksia asua samalla ja rempata..
Kuvassa olevan oven ympäriltä myös puuttuu listat.Vielä kuva kauniista kielokimpusta, josta on enää muisto jäljellä..


Ihanaa, huomenna on perjantai! Niille ketkä saavat olla jo lomalla, nauttikaa!

6 kommenttia:

 1. Uskon kyllä, että listojen paikalleen saaminen tekee onnelliseksi. :) Kyllä niitä keskeneräisiä paikkoja tahtoo olla itse kullakin; jostakin syystä ne projektit tahtovat vain siirtyä. Mutta aivan ihana tapetti teillä on yläkerrassa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, sitten siirrytään seuraaviin projekteihin ja tuommoiset tärkeät asiat jäävät kesken! Kiitos,minustakin tapetti on aivan ihana :) >3

   Poista
 2. Ymmärrän hyvin, mikä riemu syntyy, kun saa viimeistellyn ilmeen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löytyy teitä ymmärtäjiä tällaisiin pieniin elämän iloihin :)

   Poista
 3. Nuo vinojen kattojen alle tulevat listoitukset mutkineen ovat varmasti myös haastavia, meilläkin niitä on tiedossa.. Nättiä tapettia siellä jälleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet, ovat kyllä haastavia ja se tuo lisää mutkia matkaan kun meillä tosiaankaan ei ole kaikki suorassa..! Onneksi mieheni on kärsivällinen ja oletan että myös sielä teillä on kans :) Vanhan mallisilla perinnetapeteilla mennään joka huoneessa, on ne niin kauniita!

   Poista