keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Mintunvihreää..

Jo parin vuoden ajan on vanha puinen puutarhakalusto odottanut maalausta. Nyt tämä ihana kalusto on saanut maalin päälleen ja uuden elämän!
Hain nimenomaan mintunvihreää väriä. Värin valinnassa kesti pari minuuttia ja se todellakin osui nappiin. Se on nyt alkuperäistä väriä niin lähellä kun vaan voi olla.


Maalaminen ei todellakaan ollut helppoa, liian paljon pieniä osia. Lopputulosta kun katsoo niin olen tyytyväinen ja kyllä kannatti nähdä vähän vaivaa.


Mikä voisi olla parempi paikka näille kuin omenapuun alla. Jos vaikka hetkeksi istahtaisi työn lomassa kahvikupin ääreen ja nauttisi miten kaunista ympärillä on.


Pian on omenapuu täydessä kukassa..


Niin, tästä lähdettiin. Viime vuonna poistin jo maalia ja koko homma jäi kesken. Tarkoitus oli aluksi maalata pellavaöljyllä mutta siinä on kyllä liian kova homma. Olen aina tarkka millä maalataan ja yleensä se on pellavaöljymaali mutta nämä on vain ulkokalusteet joten normi maali sai nyt kelvata.


Taas on yksi pieni projekti saatu päätökseen!

6 kommenttia:

 1. Kertakaikkisen hurmaavat kalusteet, aivan ihanat! <3 Ja väri, se on todella nappiin. Lisäksi tuo kalusteiden malli on sopivan yksinkertainen ja selkeä ja - käytännöllinen. Ne kai saa kasaan? Voi että, mistähän löytäisin samanlaiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minunkin mielestä, kuin karamellit! Kyllä ne saa kasaan ja on kevyt siirrellä! Voi miten olis ihanaa jos tuoleja olisi 4kpl... Kiva kuulla että sinäkin ihastuit näihin :)

   Poista
 2. nyt kyllä silmät tippui päästä niin herkulliset romanttiset kun olla ja voi,,onnistuit värin valinnassa,eli kymppi tuli. inkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Väri on kyllä mitä parhain ja se juuri tekee niistä erityisen kauniit :)

   Poista
 3. Aivan täydellinen väri, sopivan hempeä, sellainen vanhahtava. Ja muuten, tosi kiva kalusto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sinähän sen sanoit ihan oikein sanoin :)

   Poista