sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Toukokuu

Se on nyt jo toukokuu, ihanaa, olen niin valmis ottamaan kesän vastaan. Kesäkuu on mielestäni kesän paras kuukausi, jotenkin kesä ja luonto on silloin kauneimmillaan.
Nyt on flunssa kokonaan poissa ja energiaa riittää.
Onnin lempipötkötys "sammakko" asento. Pari päivää sitten pesin ja trimmasin, nyt on siisti kevät turkki.


Täälä on myös syöty hyvin. Yksi lempi ruuistani, kala, nam!


Tänään olin ahkera ja sain monta ikkunaa pestyä. Ja kaikki verhot ulos kuivamaan, sen verran tuuli että ei kauan menny kun kuivas. Mikä onkaan ihanempaa kun ulkona kuivatettu pyykki.. ja mikä tuoksu..
Ikkunoita pestessä tuli todettua mistä ikkunasta kunnostus alkaa. Yhdestä nimittäin lähti iso pala kittiä pois ja kaiken lisäksi siitä on lasi rikki. 


Löysin aivan uuden kuvakulman mistä en aikaisemmin ole kuvia ottanut. Tästä näkymästä minä tykkään. Tämä on siis keittiöstä isoon tupaan.


Nyt kelpaa, ikkunat pesty ja siistiä on. On se vähän kurja olla auringon paisteella sisällä ja pestä ikkunoita, mutta nyt se on tehty. Pian alkaa se aika kun ollaan pihalla koko ajan eikä silloin kyllä hirveesti siivoilla sisällä :)


Liljat nousemassa jo. Ulkona on kyllä tapahtunut viikon sisällä paljon.


Raparperit ovat kasvaneet paljon.


Särkynyt sydän puskee jo kovaa vauhtia. Siirsin sen viime vuonna uuteen paikkaan ja näköjään ei haitannut sitä ollenkaan.


Se kukkii vielä.. :)


Vanha tiemestarin pyörä on päässyt omalle paikalleen koivun juureen. Ostin tämän pyörän Munsalasta ja meille kerrottiin että se on kuulunut Hugo nimiselle miehelle joka oli kyseisessä kylässä tiemestari. Tällä pyörällä hän lähti lapio jopparilla paikkailemaan teitä. Aika mielenkiintoinen tarina!


Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Teillä on niiiiin kaunista - olen ihan kateudesta vihreä ;)). On hieno kuvakulma - siitä näkyy hienosti avaruus. Varmasti ihanaa, kun on tuollainen iso sali vielä tuvan lisäksi. Kyllä on komea koti teillä! Myös pyykkikuva on hieno, sellainen ihanan raikas, kesäinen tuulahdus tulvii siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, miten kiva kuulla! Sitä on itse niin sokea kaikelle, tuntuu uskomattomalta saada tällaisia kommentteja. Ehkä minäkin olen sinulle vähän kateellinen teidän upeasta paikasta :)

   Poista
 2. Tuo sisäkuva uudesta kuvakulmasta otettuna ah ja voih, kylläpä on kaunista ja niin harmoninen tuo tunnelma ja sisustus. Olen edelleenkin erittäin vakuuttunut ettei taloanne ennen teitä asuttaneet voi muuta kuin katsella tyytyväisinä aikaansaannoksianne (siellä jossain). TYKKÄÄN!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Yhdyn edelliseen vastaukseen, on uskomatonta kuulla tuollaisia kommentteja! Aurinkoisia päiviä sinulle :)

   Poista
 3. Kauniita kuvia kerrassaan! <3 Minustakin tuo kuvakulma keittiöstä olohuoneeseen on todella kaunis ja kuvauksellinen. Samoin vanha pyörä kukkineen on suloinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi, on se kiva kuulla että muutkin tykkää kuin minä :)

   Poista
 4. Näkymä keittiöstä isoon tupaan on tosi kaunis ja tuo keittiön tapetti on yksi suosikkejani perinnetapeteista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina! Se on myös minun ehdoton suosikki, vaikka on vähän värikäs, mutta en tosiaankaan ole kyllästynyt siihen :)

   Poista