torstai 14. toukokuuta 2015

Kesän ensimmäinen

Tämä helatorstai tuli vietettyä, arvatkaapas missä!? No, kesän ensimmäisessä huutokaupassa. Tämä kuuluu ehdottomasti minun kesään, huutokaupoissa kiertely. Vaikkei itse ostaisi mitään on niitä kumminkin kiva seurata ja katsoa millä hinnalla tavara menee. Voi sitä myös iloita muitten onnistuneista huudoista, nimittäin joskus kyllä kuuluu ilon kiljahduksia kun joku saa haluamansa!

Matka Teerijärvelle mentiin tällaisessa säässä. Minullahan tietenkin oli kumisaappaat jalassa ja paljon vaatetta päällä. Onneksi huutokauppa kumminkin järjestettiin sateen suojassa, nimittäin kasvihuoneessa!


Paikanpäälle saavuttiin hyvissä ajoin. Autoja oli jo aivan älyttömästi. Nämä on niin suosittuja ettei koskaan kyllä voi sanoa etteikö ihmisiä olisi.


Niin sanottu "fyndlåda", niitä on kyllä melkein jokaisessa huutokaupassa. Näistä voi myös tehdä hyviä löytöjä, tosin niissä voi olla yksi esine minkä haluaa ja muu sitten jää tarpeettomaksi. Olen tehnyt joskus näistä todella hyviä löytöjä ja olen myynyt tarpeettomat sitten itse kirpparilla.


Sitten se pahin juttu. Harmittamaan jäi kun en jatkanut huutamista, nimittäin tuosta isommasta lampusta. Aivan tavattoman kaunis. Harmittamaan jäi myös 2 vanhaa kaunista tuolia. Mutta, tavaroitten takia ei kannata itkeä, niitähän on maailma täynnä :)


Kauniita vanhoja pulloja..


Tämä tuoli olisi kans ollut ihan kiva, mutta istuinosa oli rikki, luultavasti koira purrut sen hajalle. Mitään ei siis tarttunut mukaan tällä kertaa ja nyt vain odottamaan uusia huutokauppoja.


Sitten vielä yksi juttu mikä liittyy huutokauppaan. Katselin tässä yksi kerta huutokauppakeisaria tv:stä. Sielä eräs nainen huusi itselleen vanhan lasten tuolin. Sitten tajusin, minullahan on tuollainen! Ei muuta kuin kylmävintille hakemaan. Se oli ihan kokonaan unohtunut sinne.

Nyt se pääsi kuistille!


Mukavaa helatorstain jatkoa!

12 kommenttia:

 1. Huutokaupassa on tunnelmaa. Ei tosiaan kannata jäädä harmittelemaan. Harmittaisi sekin, jos huutaisi jotain liian kalliilla, eli tulee uusia mahdollisuuksia!

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo lasten tuoli, tuollaisen voisin ottaa meillekin tyttärentytärtä varten. Huutokaupassa taas en ole käynyt kuin ihan lapsena vanhempien kanssa ja näin aikuisiällä on sitten jäänyt puheen asteelle. Edes omia lapsia en koskaan tullut huutokauppaan vieneeksi. Ihanaa kun toiset jaksavat niissä käy ja tämäkin perinne pysyy yllä. Ehkä minäkin sitten joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt rohkeesti vaan huutokauppaan, mutta varoitus, siihen voi jäädä pahasti koukkuun :)! Minä olen jo muutamia vuosia käynyt ja on se kyllä kivaa! Mutta toki on myös huonoja huutokauppoja.

   Poista
 3. Siitä on vuosia, kun viimeksi kävin huutokaupassa. Nyt iski kipinä! Kiitos siitä.

  VastaaPoista
 4. Hej, vi var på samma auktion! Oltiin tyttäreni kanssa matkassa, tultiin jo heti kymmeneksi kun näyttö alkoi. Mutta lähdettiin tavarat läpi katsottuamme eikä jätty itse tilaisuuteen lainkaan. Ei ollut meille sopivaa tällä kertaa. Kaapit, piirongit ja laatikostot oli komeita, mutta kummallakin on huusholli jo sen verran täynnä, että näitä fyndlådan 'täytetavaroita' ei enää jaksa ottaa edes jatkomyytäviksi. PItänee lähteä toisen kerran paremmalla onnella - ja säällä. Onneksi meidän auto ei juuttunut sinne rapakkoon, josta ainakin kahta autoa vedettiin kuivemmalle maalle.
  T Keekeläinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kans joutunut monta kertaa lähtemään tavarat nähtyäni pois! Ikinä ei tiedä minkälainen huutokauppa on, ainakaan ilmotuksen perusteella. Ei minuakaan nuo fyndlådat hirveesti kiinnosta, täytyy olla aikamoinen aarre jos lähden huutamaan! Onnea tuleviin huutokauppoihin :)

   Poista
 5. Tosi söpö tuo pieni tuoli. Vintit ovat monesti aarteita täynnä, niille vain itse sokeutuu välillä, kun tavarat ovat aina siellä olleet. :)

  Meilläkin on kaksi tosi pientä vanhaa tuolia, mutta ne ovat ihan aikuisille tehtyjä; silloin vain ihmisten koko oli toinen. Mielenkiintoista tavaraa muuten tuossakin huutokaupassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Meilläkin on noita vanhoja "aikuisille" tehtyjä tuoleja, ne ovat niin ihania, ja silloin kyllä ihmiset olivat pienempiä :)

   Poista
 6. Voi ihanuus mitä löysin tullessani vastavierailulle, tänne jään! Ihana koti teillä, tykkään todella paljon. Eipäs ole tullut käytyä huutokaupoissa pitkään aikaan. Lamppu olisi ollut kyllä ihana, mutta jospa se joskus vielä kohdalle tulee. Olen myös etsinyt saman tyylistä...tuo vihreä kaappi olisi lähtenyt myös mukaani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Johanna ja tervetuloa! Lamppu oli kyllä niin ihana ja se on ollut etsinnässä jonkin aikaa... mutta ehkä parempi odottaa jossain :)

   Poista