sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Heinäseiväsaita

Olen nyt tässä jo kauan pohdiskellut pitäiskö tehdä risuaita mikä on kovin suosittu tänä päivänä. Mutta satuin näkemään kuvan heinäseiväsaidasta ja silloin minun päätös oli varma, se on seipäistä tehty aita. Perjantaina sitten lähdettiin hakemaan seipäitä ja tänään valmistui ensimmäinen aita. Iso kiitos siitä miehelleni joka sen väkersi sillä aikaa kun minä leikkasin nurmikot ja siistin kukkapenkit! Tarkoitus olisi tehdä vielä toinen pellon ja nurmikon rajalle.

Mutta hieno siitä tuli, olen kyllä tyytyväinen! Tuntuu että kuva ei kerro kuinka hieno se todellisuudessa on. Seipään päät mitkä menevät maahan on tervattu. Ja tekotapoja on yhtä paljon kun tekijöitä, mutta tässä meidän aita!Särkynytsydänkin alkaa kukkimaan


Pikkuhiljaa alkaa myös kesäkukkia ilmestymään.


Tänään myös yksi kärrynpyörä tervattiin ja tervaus jatkuu huomenna jos säät sallii. Vielä olis yksi kärrynpyörä ja maitokärryt.


Tällä viikolla sain työkaverilta herttaköynnöksen. Se pääsi astiakaapin päälle. On kyllä kaunis ja kukistahan ei saa kiittää, se tuottaa huonoa onnea :)


Kaktus on myös alkanut kukkimaan sisällä.Ihanaa alkavaa viikkoa!

6 kommenttia:

 1. kyllä on upea aita ja musta tuntuu ettei sinne sopiskaan mikään muu.on teillä kyllä silmää tehdä pihaa kauniiksi.inkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen samaa mieltä, tämä oli paras vaihtoehto :)

   Poista
 2. On hieno! Mistä saitte seipäitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Ostettiin seipäät lähikylästä ja ne olivat vain euron kappale, ei mielestäni ollenkaan paha hinta!

   Poista
 3. Heinäseipäistä tehty aita sopii tosi hyvin vanhan talonne pihaan. <3 Me olemme myös miettineet pikku niityllemme jonkinlaista aitaa kivistä, mutta seiväsaita saattaisikin olla hyvä ratkaisu siihen. Jäin kauaksi aikaa ihailemaan tuota herkkää viimeistä kuvaa, niin kaunis se on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kyllä kivistäkin tulisi varmasti hieno aita! Mielestäni seiväsaita sopii hyvin maalaismaisemaan ja erityisesti niitylle!

   Poista