tiistai 19. toukokuuta 2015

Arkku ja oravia

Nyt se sitten tuli, nimittäin tämän kesän ensimmäinen huutokauppa huuto! Tarkoitus ei ollut sunnuntaina lähteä tähän huutokauppaan, mutta jokin sai kumminkin lähtemään.
Arkun maalauksista en osaa sanoa onko alkuperäiset..mutta on hyvin kaunis. Vielä parasta, tästä ei paljoa tarvinnut maksaa. Olin itsekkin hämmentynyt kun vasara lyötiin pöytään ja kysyin, sainko minä sen! Itse en osta mitään sen takia että se olisi jotenkin hyvin arvokas, vaan ostan sen itselleni ja että se miellyttää minun silmääni.


Tämä tuli todella tarpeeseen, sillä meillä on hyvin vähän säilytys tilaa. Ehkä laitan sinne minun pellavat ja kauneimmat pöytäliinat, ihan niin kuin ennen vanhaan oli tapana..
Mielestäni tämä on kauniimpi säilytys tapa kuin muoviset laatikot!
Kuva ei ole nyt parhaimmasta päästä, arkku ei ole vielä oikeassa paikassa, mutta päätyy varmasti yläkertaan, kun paikat valmistuu.
Eilen meidän aitassa oli kolme oravaa. Kaksi niistä juoksi jalkojeni juuresta :) Hain tietysti kameran sisältä ja onnistuin saamaan yhdestä kurresta hyvän kuvan!


6 kommenttia:

 1. Tosi kauniin arkun sait huudettua itsellesi! Olen ehdottomasti samaa mieltä, että tavaran arvolla on silloin vasta merkitystä, jos itsekin siitä pitää. Halvalla kivaa on kaikkein paras ostos. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on kivaa kun aina joskus tekee löytöjä ja niitä kyllä tekee jos vain malttaa etsiä ja odottaa.. :)

   Poista
 2. Voi miten nätti arkku, on tottavie kauniimpi kuin muovi laatikot! Minäkin olen kerran uskaltautunut huutamaan huutokaupassa ja sainkin haluamani. Mutta on se jännä miten tällaisesta räpätätistä tulee oikea ujopiimä huutiksessa, ei millään uskaltaisi päästää ääntä suustaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Tiedän tunteen..se kestää aina hetken ennen kun uskaltaa huutaa! Muistan hyvin ensimmäisen huutoni, se oli lipasto ja sainkin sen, mutta kyllä jännitti :)

   Poista
 3. Kyllä tuolla kelpaa liinavaatteita säilytellä! :) Minä en ole enään uskaltanut lähteä huutokauppoihin, kun alkaa olla liikaakin huonekaluja.. mutta on niissä vaan tunnelmaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kelpaa :) Onhan noita huonekaluja kerääntynyt, mutta vielä mahtuisi vähän! Varsinkin kauniit talonpoikais huonekalut ovat etsinnässä! Niissä tosiaan on tunnelmaa.. :)

   Poista