keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Villat ja paperointi

Nyt on sitten villat puhallettu ja paperoitu ja saan vihdoin kuvat tänne!

Joten pidemmittä puheitta..
Aluspaperointi tehty. Pysyy villat välipohjassa. Ennen kun oli vanha eriste, meillä oikeesti varisi listojen välistä sammalta isoon tupaan :)
Tämä selluvilla painaa nyt välipohjassa n. 100kg. Kun se vanha eriste painoi n. 1000kg tai ehkä jopa enemmän. Nyt ainakin rakenteisiin kohdistuu huomattavasti pienempi paino.
Myös kaikki paikkaukset on tehty, eli lahot pois ja uutta puuta tilalle. Myös joka ikinen hirrenväli on tilkitty pellavariveellä.


Sinne meni lattian alle lehdet. Yksi sieltä löytynyt ja päivän lehdet.


Villan puhallus alkaa. Kaikki meni tosi hyvin, ei menny kone tukkoon eikä mitään muitakaan ongelmia ollut. Minä kun olen lyhyt niin jouduin nousemaan jakkaralle että sain kunnolla villat koneeseen. Voi sitä onnistumisen iloa kun jossain onnistut! 


Siinä se sitten on, kunnon villameri!


Ja tässä tasoitettuna..


Sitten vielä paperointi. Seuraavaksi odotellaan lämpöisempiä säitä niin päästään suopakuuraamaan lankkuja. Odotellessa onkin hyvä hoitaa niitä muita pikkujuttuja..


                                                                 Kivaa illan jatkoa!

4 kommenttia:

 1. Näytti helpolta, mutta sitä se ei varmastikaan yksinomaan ollut. Hieno lopputulos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi on rauhallinen ja taitava mies joka on lähestulkoon tehnyt kaiken itse alapohjista keittiökaappeihin!

   Poista
 2. Kaunis vanha talo teillä on! Samoin myös pihapiiri. Kiva kun poikkesit blogissani, niin löysin omaasi. :) Tulen varmasti uudelleen. :)

  VastaaPoista