sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Kukkia ja purnukoita

Voi miten upea sää meillä on ollut viikonlopun ajan! Eilinen koko päivä tuli vietettyä pihalla. Sain koko pihan haravoitua ja siivoilin myös aittaa. Aamusta aloitettiin villan puhallus. Arvatkaapas, se meni ihan nappiin, minä selvisin! Mieskin oli tyytyväinen, paremmin ei olisi voinut mennä. Laitetaan niitä remontti kuvia sit myöhemmin. Paras päätös päivälle oli tietenki sauna illan hämärtyessä.Orkideat kukkivat taas. Nämä on kyllä uskomattomia, en ole vielä onnistunut näitä tappamaan :)


Toisessa nuput..


Yksi lempikukistani on alkanut kukkimaan. Tämä onkin yksi vanhimmista kukista täälä ja joka vuosi se jaksaa kukkia. Kyllä pieni on vaan kaunista!


Nämä täytyy näyttää! Tarjottimen huusin huutokaupasta jokunen vuosi sitten, silloin en tiennyt mikä on kyseessä ja että se on Ethel von Hornin suunnittelema. Huusin ihan sen takia että ihastuin siihen heti. Tämä toimiikin kesätarjottimena erinomaisesti. Pienen purkin löysin Ruotsista isosta kirppistapahtumasta. Kyseessä siis Luulajan suurkirppis mikä on varmasti monelle tuttu. Suosittelen lämpimästi kyseistä tapahtumaa. Tänä vuonna ei tullut lähdettyä, ehkä ens vuonna..


Sipulit pääsivät pieneen IHANNE purkkiin. Vieressä oleva Arabian Aamu astia joka on äitini ja isäni hääastiastoa.


Kaikki Weck purkkini pääsivät nyt vierekkäin keittiön hyllylle.

                                                       Aurinkoista sunnuntaita!

2 kommenttia:

  1. On kauniit! Onnittelut villoituksesta ja kuvia innolla odottelen :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Se on aina suuri ilo kun onnistuu jossain!

      Poista