tiistai 28. huhtikuuta 2015

Historian havinaa

Minulla on pienen pieni museo. Esineitä ei ole ostettu vaan ne kuuluvat taloon! Olen siis löytänyt näitä vähän joka paikasta. Nämä ei mitään ihmeellisyyksiä ole, saati sitten että olis jotain rahallista arvoa. Mutta ne kuuluvat tänne ja ovat sen takia tärkeitä. Päätin koota kaikki samalle seinälle ja se on minun pieni museo..
Todella pitkä taottu naula jossa roikkuu vanhoja hevoshärpäkkeitä. Tämä naula on siis n. 11 tuumaa, ei varmaan tällaisia enää tehdä :)


Enpä tiedä mihkä tämä on kuulunut, olisko kangaspuihin..


Alapohjasta löytyneet lukko ja hela.


Lisää ihmeellisiä osia. Tästä esineestä tekee erityisen tärkeän sen että siinä on ensimmäisen omistajan nimikirjaimet. Kutsun häntä isoisäksi, vaikka hän ei olekkaan minun isoisäni. Ne ketkä myivät talon meille, hän oli niiden isoisä. Olemme kuulleet paljon tarinoita talosta ja aina he ovat puhuneet isoisästä. Minulla on myös hänen hääkuvansa ja arvostan heitä tietenkin suuresti, hänhän on rakentanut tämän talon.


Älkää säikähtäkö, tämä ei ole oikea! Tämä löytyi kiven päältä, pienen sammalkerroksen alta.


Nämä vanhat säkit ovat roikkuneet aina samassa paikassa, enkä ole niitä siirtelemään lähtenyt. Ne ovat ylhäällä permannolla ja eivätkä ole kenenkään tiellä.


Ihana vanha liikennemerkki.


Täytyypä joku päivä mennä kollaamaan ulkorakennuksia, jos vaikka löytyis vielä jotain!

6 kommenttia:

 1. Nuo ovat niin hienoja ja tärkeitä esineitä - tervehdyksiä menneiltä omistajilta!

  VastaaPoista
 2. Onpa kyllä melkoinen naula! :) Hyvä, että olet koonnut tavarat talteen, nehän ovat ihan oikeaa museotavaraa. Tuokin, minkä arvelit olevan kangaspuiden osa näyttää olevan vuodelta 1870. Ja kirstukin on niin salaperäisen näköinen. Mahtavia esineitä sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne esineet missä on vuosiluku, ovat niin mielenkiintoisia! Kirstu on toiminut vissiin jonkunlaisena matka-arkkuna.. niin meille täälä eräs kertoi!

   Poista
 3. Hej! Vilka skatter! Ni har ett jätte vackert hus och trädgård! Jag hittade din blogg i misstag och kände igen trädgården. Min farmor växte upp där, A.B var alltså min farmors pappa :) Jag har alltid tyckt att det är ett vackert ställe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack! Bra att du hittade min blogg! Nu blev det intresant.. :) Jag tycker också att stället är vackert!

   Poista