torstai 26. maaliskuuta 2015

Hattulaatikko ja muuta pientä

Pitkään aikaan ei täälä oo nähty kirppislöytöjä. Eipä ole paljon tullut kirppiksiä kierrettyä. Mutta kumminkin pari kertaa ja muutama löytö on tullut. Jotain sellaista mitä kerään ja yksi ihana uusi tuttavuus!Tämä on se uusi tuttavuus. Niin ihana hattulaatikko, tai niin ainakin luulen että se on ollut. Nyt se on puhdistettu ja tänne saa vaikka säilytykseen villasukkia, mitä mulla kyllä riittää. Tämä oli tosi siisti eikä haissut miltään epämääräiseltä! Tykkään niin kovaa tästä ja haluan näitä lisää, tämä oli kyllä löytö!


Ja tätä minä kerään. Riihimäen kehrä. Tästä maksoin vain 3€


Ja vielä yksi mitä kerään, pienen pieni Fasaani lautanen.

 Illan jatkoa, ihanaa huomenna perjantai!

4 kommenttia:

 1. Kuule, nyt alkoi harmittaa. Jätin ottamatta mukaanin juuri yhdeltä kirppikseltä tuollaisen vanhan ison hattulaatikon, joka oli lähes ilmainen. Ajattelin, etten voi ostaa sitä vain koristeeksi, koska sillä ei olisi mitään käyttöä. Ja nyt kyllä ottaa päähän, kun tajusin, että juuri näin, "vaikka vanhoja villasukkia"… niinpä tietysti. Hyvä sinä, keksit heti käyttöä! Myös minulle olisi kelvannut tuo Fasaani-lautanen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monta kertaa on itselläkin jäänyt joku harmittamaan kun ei ole ottanut! Mutta ei sitä haluais mitään turhaa ostaa vaan niillä pitää olla jokin käyttötarkoitus. Tämä oli kans puoli ilmainen, nyt vaan odottamaan uusia hattulaatikoita :)

   Poista
 2. Täältähän löytyi mielenkiintoinen blogi! Ehdin niin vähän juuri nyt lukemaan blogeja, kun talolla on monta rautaa tulessa. Pitää ehdotttomasti tulla lukemaan blogiasi myöhemmin ajan kanssa.

  T. Italianpunaisen parituvan Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sinulla myös on mielenkiintoinen blogi, jota olen jo hetken seurannut :)

   Poista