maanantai 12. tammikuuta 2015

Yläkerran pikku kammari


Tämä pikku huone yläkerrassa on kyllä niin ihana, ihan mun lemppari. Huone on melkein valmis, vain kattolistat puuttuu. Huoneessa ei hirveesti tarvinut mitään suurta tehdä. Levyt ja tapetit vaihdettiin seiniin, lattiasta poistettiin muovimatto ja levyt ja tietenkin sähkötyöt. Tällä hetkellä huone on varastona, miten voikaan mahtua niin paljon tavaraa pieneen huoneeseen.


Täälä huoneessa onkin talon hienoin lattia. Aluksi luultiin ettei sielä ole lankkuja ollenkaan kun tuntui niin kummalliselta kävellä muovimatolla. Mutta sieltä paljastui todellinen aarre. Äsken tossa mittailin ja levein lankku on 34 cm. Mitään käsittelyä ei lattia saa, se on vain suopakuurattu.


Tapetiksi valittin Pihlgren ja Ritolan tapetti. Lipasto on huutokauppa löytö.


Kynnys on aika mahtava, täytyy varoa ettei kompastu. Minä olen siihen jo tottunut.


Katosta emme vielä tiedä vaihdetaanko uuteen vai jääkö näin. Siinä oli myös levyt jotka otettiin pois. Naulan reikiä siinä toki on, mutta minä ainakin pystyn elämään sen kanssa. Mitä mieltä sinä olet, vanha vai uus, vinkkejä otetaan mielellään vastaan!

Siinä oli mun lemppari huone, ihana pieni kammari. Odotan vain että pääsen joskus sisustamaan sen kunnolla. Viereinen iso huone on tällä hetkellä kunnostuksessa, sielä onkin vähän enemmän töitä.
Eiköhän ne paikat kuntoon tuu, hyvää kannattaa odottaa!

Ihanaa alkanutta viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Ihana tapetti! Voisitko laitta kuva josta näkisi tapetti enemmän kokonaisuudessaan, mietin vähän miltä se näyttäisi meillä, kaikissa seinissä pienessä huoneessa? Katto jättäisin muuten ehdottomasti niin kuin se on, vanhassa on tunne jota ei löytyy uudessa!
    /Heidi

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Se on todella hieno tapetti ja sopii todellakin pieneen huoneeseen. Yritän jossain välissä laittaa parempia kuvia, kunhan saan tavaraa pois tieltä. Katto asiassa olen samaa mieltä kanssasi ja se TUNNE mitä vanhassa talossa on!

    VastaaPoista