keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Uudenvuodenaatto

Onko teillä uudenvuoden lupauksia? No, multa ette saa mitään lupauksia lukea. Edesmennyt vuosi on ollut mulle erittäin raskas ja toivon suuresti,että tuleva on parempi. En suunnittele hirveäsi mitään, katotaan mitä elämä tuo tullessaan. Ainakin yritän elää joka päivän täysillä ja nauttia elämästä. Ja tämä blogihan on nyt mulle uus juttu ja nautin siitä todella paljon. Hirveästi en kirjottele, mutta kuvia on sitäkin enemmän. Tykkään kauniista kuvista ja haluan jakaa niitä teillekkin jatkossa. Te ketkä mua seuraatte, toivottavasti pysytte minun matkassani ensi vuonnakin!!


Nyt on paras jatkaa touhuja täälä. Me vietämme täälä meillä uudenvuodenaattoa hyvien ystävien kanssa.

Toivotan teille kaikille oikein ihanaa ja onnellista uuttavuotta!
tiistai 30. joulukuuta 2014

Lisää joululahjoja

Näytän teille vielä 2 ihanaa joululahjaa. Nämä ovat nyt niitä "käytettyjä" lahjoja.


Kerään Arabian fasaani sarjaa ja kokoelmaan tuli nyt 2 kahvikuppia. En ole ikinä nähnyt kahvikuppeja kyseisestä sarjasta
Erittäin vanha potta ( 1911-1923 )
Lahjojen antajat selvästi tietävät mistä tykkään :)

maanantai 29. joulukuuta 2014

Joululahja

Näytän muutaman joululahjan mitä sain. Kaikki lahjat olivat ihania ja arvostan suuresti kun lahja on jotain käytettyä. Kaiken ei tarvitse olla uutta ja kaikkea ei edes kaupasta saa. Varsinkin kun kerää kaikkea vanhaa :)

Tässä yksi ihana lahja mitä olen kovasti halunnut! Stundarsin taloista kertova kirja, erittäin mielenkiintoista lukemista.
Lisää muista lahjoista myöhemmin!

sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Tunnelmallinen ilta

Voi miten hieno ilta meillä eilen oli! Meidät, äitini ja hänen miehensä oli kutsuttu äitini serkun luokse. Meille tarjoiltiin uunissa tehtyä riisipuuroa ja oikein herkullisia leipiä ja tietysti oli vielä jälkiruoka pöytä. Todella ihana ilta, ihanien ihmisten kanssa ja mikä kaunis tunnelmallinen koti!
Tusen tack för en fin kväll!Kettu

Tänä aamuna oli kiva juoda aamukahvia, kun sai seurata ketun puuhia ikkunasta. No, kiirehän siinä tuli pihalle kun piti saada valokuvia. Kuvat ei kyllä oo ihan parhaimpia, mutta ainakin näkee että kettu se on :)lauantai 27. joulukuuta 2014

Tapaninpäivä

Eilinen vietettiin kyläilyjen merkeissä. Ihan kiva päästä kotoakin välillä pois, tuntuu että ois ollu jo viikko tolkulla kotona vaikka vasta muutamia päiviä. Ja kyläilyt jatkuu tänään. Meidät on kutsuttu äitini serkun luo, tulee varmasti hauska ilta.
Mulla se kamera on aina melkein mukana, joten tuli näpsittyä jouluisia kuvia eilen äitini luota.


Heillä on hoidossa ihana Felix kissa, mutta äiti taitaa hieman pelätä sitä :)

perjantai 26. joulukuuta 2014

Joulupäivä

Eilen saimme nauttia todella kauniista säästä, kuten myös tänään. Ja sehän tietää pitkiä lenkkejä koirien kanssa.
Nämä kuvat on koskelta ja meidän kylästä. Koskella on niin mukava käydä, kun sielä on aina niin kaunista, vuodenajasta riippumatta!torstai 25. joulukuuta 2014

Jouluaatto

Täälä ollaan tyytyväisiä ja iloisia, jouluaatto vietetty läheisten ja rakkaitten kanssa, syöty hyvin, ehkä vähän liikaakin ja oltu myös kilttejäkin! Kiitos kaikille ihanista lahjoista.
Tänä vuonna joulua vietettiin mieheni siskon luona. Pitkä pöytä oli katettuna ja mahduimme kaikki saman pöydän ääreen syömään. Ruoka oli hyvää ja sitä oli paljon. Lapset odottivat joulupukkia ja voi sitä riemua kun oveen kolkutettiin. Ilta vietettiin meillä, kun äitini ja hänen miehensä tulivat meille.
Nyt on vaan ihana olla kotona ja olla tekemättä mitään, vain nauttia. Toivottavasti teillä oli myös ihana joulu!

Aamu alkoi riisipuurolla, joulusaunalla ja käynnillä hautausmaalla
Essi oli tehnyt todella upean piparkakkutalon
Todella kilttejä oli lapset ollut ja varmasti tyytyväisiä lahjoihinsa