sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Kirppis löytö

Eilen kävin taas vähän kiertelemässä kirppareita. Paras löytö oli kultainen tarjotin, vain 4€! En ole mikään kultaisen fani mutta asiat näköjään voi muuttua. Inspiraation kultaan sain Lindas Lantliga blogista, kannattaa käydä kurkkaaamassa kyseistä blogia.


lauantai 27. syyskuuta 2014

Isoäidinneliö peitto

Nyt sai ohut pitsipeitto mennä kaappiin ja tilalle tuli paksumpi ja talvisempi keinutuolin pehmuste. Rakastan yli kaiken näitä peittoja ja on niitä aika monta jo kerääntynyt.


perjantai 26. syyskuuta 2014

Lämmityskausi alkaa

Nyt on kyllä niin syksyinen ilma että, toivottavasti viikonloppuna aurinko vähän paistais. Tänään kävin töiden jälkeen parilla kirpparilla. Löysin nätin kesämekon, muita löytöjä ei tullut.

Täälä aloitettiin tänään lämmityskausi puuhellassa. Oi mikä lämpö ja ihana tuoksu!
Oikeen ihanaa viikonlopun alkua kaikille!


tiistai 23. syyskuuta 2014

Kukat

Kyllä nyt on syksyn tuntua ilmassa. Sataa ja tuulee ja asteita ei oo ku muutama, kyllä on mukava olla sisällä lämpösessä! Kävin vähän ulkona ottamassa parista kukasta kuvan. Ne vaan jaksaa vielä kukkia hienosti.
En tiedä mikä kukka tämä on vai onko rikkaruoho mutta hieno se on.
Kevätesikkokin alkoi uudestaan kukkimaan.

lauantai 20. syyskuuta 2014

Lauantai illan tunnelmaa

Nyt on aika rentoutua ja nauttia lauantai illasta, sytyttää kynttilöitä ja tunnelmavaloja ja tietysti mennä ilta saunaan!
Oikeen ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille näiden kuvien myötä!

perjantai 19. syyskuuta 2014

Compressio sukat

Viikko on taas ollu kiireinen ja sama jatkuu koko viikonlopun. Juoksemaan olen ehtinyt ja oma ennätys meni rikki tällä viikolla. Tuloksia kyllä tulee kun malttaa vaan odottaa. Tänään sain vihdoin ostettua compressio sukat mitä mun on jo pitkään pitänyt hakea. Olen kuullut pelkkää hyvää niistä joten nyt vaan testaamaan.
Ajattelin että haen vielä mustat säärystin malliset. Nämä sukat ainakin sopii yhteen  juoksukenkieni kanssa.
 

tiistai 16. syyskuuta 2014

Vanhat rekisterikilvet

Tässä vähän aikaa sitten sain äitini mieheltä pari vanhaa mopon rekkaria. Erityisesti tykkään tuosta mikä on kuvassa vasemmalla. 
Minulla on ennestään yksi rekkari joka on Juthbacka löytö.
Aika kivoja juttuja sisustuksessa!

maanantai 15. syyskuuta 2014

Syksykukat

Eilen ostin vähän lisää syksykukkia ja uusi kukkaruukku oli myös hakusessa. Mielessä oli vain musta ruukku ja semmoinen löytyi heti, ja oli vielä -50%. Uusi sammakko löysi myös paikkansa portailta. Mielestäni istutuksesta tuli hieno. Satuin näkemään vanhan naapurini kun olin ostamassa kukkia ja hän vähän auttoi minua valinnoissa.
Vielä pitäisi ostaa lyhdyt uuteen katokseen ja niiden täytyy tietysti olla mustat. Valkoisia lyhtyjä on varasto täynnä mutta ei yhtään mustaa.
Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! Mun ilta ohjelmassa on vielä koirien kanssa lenkkeily ja oma juoksutreeni joka tänään pitäis olla pitkä.

sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Syysmarkkinat Stundarsissa

Aurinkoista sunnuntaita kaikille! Aamulla lähdin hakemaan äitiä ja sieltä ajoimme Stundarssiin. En ainakaan muista olleeni sielä ikinä syysmarkkinoilla. Sää oli mitä parhain ja ihmisiä oli paljon. Sen jälkeen käytiin vielä ostamassa syyskukkia. Nyt taitaa olla mun syysistutukset valmiit, ehkä jotain pientä vois vielä laittaa.. :)

Tässä kuvia markkinoilta. 
Tässä minun ostokseni.
Lyckobodan kangaslaukku
Puutarhasammakko, Stundarsin alueen vieressä sijaitseva sisustusliike Cirkas.